Районен Съд-Пловдив взе решение да не наказва с присъда мъж,

...
Районен Съд-Пловдив взе решение да не наказва с присъда мъж,
Коментари Харесай

Мъж наби две жени в подлеза на Централна гара, вместо присъда отнесе глоба

Районен Съд-Пловдив взе решение да не санкционира с присъда мъж, набил две дами в подлеза на Централна гара. Вместо това, той отнесе санкция в размер на 1200 лв. за постъпката си и ще би трябвало да заплати още 1249 лв. на пловдивското Министерство на вътрешните работи за разходи по делото за направените експертизи по време на досъдебното произвеждане.

До хулиганската демонстрация се стигнало в края на месец ноември 2020 година. От конфискувани записи от камерите в подлеза на гарата е видно, по какъв начин мъжът е блъскал и скубал двете дами, като им е нанесъл лека телесна щета. Предвид това, че е с чисто правосъдно минало и досега не е правил други закононарушения, както и че не е нанесъл съществени контузии на дамите, магистратите взеха решение да освободят хулигана от наказателна отговорност, и вместо това да му наложат санкция.

Все отново дискът със записите от камерите ще остане като материално доказателство, при положение, че мъжът реши да апелира наказването си на по-горна инстанция. Ако реши да го стори, той има опция да го направи в 15-дневен период.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР