Районен съд – Дупница одобри споразумение и наложи наказания на

...
Районен съд – Дупница одобри споразумение и наложи наказания на
Коментари Харесай

Четирима подсъдими се признаха за виновни пред РС – Дупница, в опит за кражба от транспортна лента на ТЕЦ- Бобов дол

Районен съд – Дупница утвърди съглашение и наложи санкции на 4- ма дупничани, които си признаха за отговорни в опит за лишаване на непознати движими вещи- железни боклуци от транспортна лента, благосъстоятелност на Топлоелектрическа централа – Бобов дол.

Двама от подсъдимите – Б. Д. / на 29 години / и Д. Д. / на 55 години /,      които са осъждани ще изтърпят санкции „ отнемане от независимост “ за период от по 3 месеца, при първичен „ общ “ режим, а другите двама – Д. Д., на 21 години и О. М., на 20 години / неосъждани / се санкционират с условни санкции „ отнемане от независимост “ за период от по 6 месеца, осъществяването на които се отсрочва с изпитателен период от по 3 години.

Четиримата подсъдими се признаха пред съда за отговорни в това, че на 04.03.2022 година, към 14.45 часа, в региона на „ Топлоелектрическа централа Бобов дол “, на към 200 метра от ГП Е-62, посока с. Палатово, от транспортна лента /сгуроизвоз/, в съучастничество са създали опит да лишават непознати движими движимости – 12 железни боклуци / част от покривна структура, въжета / на стойност 96.00 лева от владението и благосъстоятелност на „ Топлоелектрическа централа Бобов дол “, като за осъществяване на кражбата е употребявано моторно транспортно средство „ Фолксваген Транспортер “ и кражбата не съставлява незначителен случай, / с оглед квалифициращите белези на действието /, като кражбата е останала незавършена по независещи от тях аргументи – били са хванати на място от охранители на „ Топлоелектрическа централа Бобов дол “.

Определението на районен съд – Дупница е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР