Райли Киоу коментира „сложната“ семейна ситуация след постигането на споразумение с Присила Пресли

...
Райли Киоу разкри някои от най-личните аспекти от живота си.
Коментари Харесай

Райли Киоу разкри някои от най-личните аспекти от живота си.

В нова история за корицата на Vanity Fair, публикувана във вторник, актрисата от „Дейзи Джоунс и шестимата“ си спомня последния път, когато е видяла майка си Лиза Мари Пресли преди смъртта на последната, и последвалото напрежение, което е преживяла с баба си Присила Пресли.

Кио каза, че за последен път е видяла майка си на парти за филма „Елвис“ ден след Златните глобуси през януари, което се състоя дни преди смъртта на майка й.

— Вечеряхме — каза тя. „Това беше последният път, когато я видях. Спомням си как си мислех колко красива изглеждаше и това беше най-силният ми спомен от вечерята.

Keough постигна споразумение през май с баба си Присила Пресли, която беше единствената съпруга на Елвис Пресли и майката на Лиза Мари, относно петицията на Присила, поставяща под въпрос валидността на завещанието на покойната й дъщеря.

„Когато майка ми почина, имаше много хаос във всеки аспект от живота ни“, каза Кео пред Vanity Fair. „Всичко се чувстваше сякаш килимът беше изтръгнат и подът се беше разтопил изпод нас. Всички бяха в известна паника, за да разберат как вървим напред и ни отне само минута, за да разберем подробностите на ситуацията, защото е сложна. Ние сме семейство, но има и огромна бизнес страна на нашето семейство. Така че мисля, че имаше яснота, която трябваше да има.“

Що се отнася до това дали баба й сега е щастлива, Keough каза: „Нещата с баба ще бъдат щастливи. Те никога не са били щастливи. Тя добави: „Опитвам се да измисля начин да отговоря, който не е 20-минутен разговор.“

„Имаше малко сътресение, но сега всичко ще бъде както си беше. Тя е красива жена и беше огромна част от създаването на наследството на дядо ми и Грейсленд. Това е много важно за нея. Той беше любовта на живота й“, продължи Киоу. „Всичко, което предполага друго в пресата, ме натъжава, защото в крайна сметка всичко, което тя иска, е да обича и защитава Грейсланд и семейството на Пресли и наследството. Това е целият й живот.”

„Така че това е голяма отговорност, която тя се опита да поеме. Нито едно от тези неща наистина не е било част от нашата връзка преди. Тя просто ми беше баба“, добави тя.

В статията на Vanity Fair Кеоу разкри също повече информация за дъщерята, която много хора откриха, че има едва след като тя я спомена в писмо, което написа, което съпругът й Бен Смит-Петерсън прочете по време на възпоменателната служба на майка й Лиза Мари Пресли през януари.

Keough разкри, че дъщеря им Tupelo Storm Smith-Petersen е родена чрез сурогатна майка през август 2022 г.

„Мога да нося деца, но се чувствах като най-добрият избор за това, което се случваше физически с автоимунните неща“, каза Кеоу, привидно позовавайки се на диагнозата си за лаймска болест.

По отношение на първото име на бебето й – което се отнася до родното място на нейния световноизвестен дядо Елвис, роден в Тупело, Мисисипи през 1935 г. – актрисата каза: „Смешно е, защото избрахме името й преди филма за Елвис.“

„Помислих си: „Това е страхотно, защото всъщност не е добре позната дума или име във връзка със семейството ми – не е като Мемфис или нещо подобно“, каза Кеоу. „Тогава, когато излезе филмът за Елвис, беше като „Тупело това и Тупело онова“. Аз си казах „О, не“. Но всичко е наред.“

Тя каза, че второто име на дъщеря й е в знак на почит към покойния й брат Бенджамин Сторм Киоу, който почина през 2020 г. на 27-годишна възраст.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР