Райли Гейнс, бивш 12-кратен носител на NCAA All-American плувец от

...
Райли Гейнс, бивш 12-кратен носител на NCAA All-American плувец от
Коментари Харесай

Райли Гейнс доставя на ръка писмо, изискващо NCAA да се срещне със спортисти, „засегнати неблагоприятно“ от транссексуалните политики

Райли Гейнс, някогашен 12-кратен притежател на NCAA All-American плувец от ръчно съобщи петиция и писмо с искане до NCAA отвън конвенцията на Националната колегиална атлетическа асоциация през 2024 година във Финикс в четвъртък, призовавайки организацията да се срещне със спортистки, „ наранени неподходящо “ от включването на транссексуални спортисти в женския спорт.

Гейнс, съпроводен от треньори и други спортисти от NCAA, се срещна с представители на NCAA, с цел да предадат писмото, както и петиция, която съгласно Гейнс е получила над 70 000 подписа.

Райли Гейнс изнася тирада в Penn State на 10 октомври 2023 година (Райли Гейнс)

„ Имаме цяла коалиция от групи и организации тук, отдадени на отбраната на дамите и поддържането и битката за права и нашите благоприятни условия и за равни благоприятни условия “, сподели Гейнс, помощник на OutKick и водещ на подкаст.

„ Чувстваме се по този начин, като че ли гласовете ни не се чуват. Това е задачата, по тази причина сме тук — по тази причина скандир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР