Райфайзенбанк бе определена за „Най-добрата банка“ в България от престижното

...
Райфайзенбанк бе определена за „Най-добрата банка“ в България от престижното
Коментари Харесай

Юромъни: Райфайзенбанк е най-добрата банка в България

Райфайзенбанк бе избрана за „ Най-добрата банка “ в България от влиятелното финансово списание Юромъни (Euromoney) на публична гала в Лондон за връчване на „ Годишните награди за отлични достижения 2019 “, на която се означи и 50-годишнината на изданието.

„ През предходната година постигнахме растеж в кредитния портфейл доста над междинното за пазара, като новите ни бизнес размери са с чудесно качество. Дигитализирахме процесите по разкриване на сметка и дебитна карта и подписването на документи за потребителски заем, сътрудничим си сполучливо с финтех бранша по редица други планове. Затова одобряваме премията на Юромъни като самопризнание за фокусираните ни старания да бъдем новаторски, гъвкави и устойчиви сътрудници на бизнеса и жителите “, сподели Оливер Рьогл, ръководител на УС на Райфайзенбанк.

Освен в България, отличните пазарни позиции и качество на продуктите и услугите донесоха награди за „ Най-добра банка “ още в Босна и Херцеговина, Косово и Украйна, a Райфайзен Банк Интернешънъл (РБИ) бе отличена като „ Най-добра банка в Централна и Източна Европа “.

„ Постоянството на обособените пазари във връзка с нововъведения, доходност и растеж, както и устойчивият принос към района на Централна и Източна Европа отличиха Райфайзен Банк Интернешънъл от съперниците й “ – разясниха от Юромъни решението на журито да наградят РБИ и дъщерните й банки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР