Райфайзенбанк бе определена от списание The Banker за „Банка на

...
Райфайзенбанк бе определена от списание The Banker за „Банка на
Коментари Харесай

The Banker: Райфайзенбанк е Банка на годината в България

Райфайзенбанк бе избрана от списание The Banker за „ Банка на годината “ 2019 в България. Тя печели премията за четвърта поредна година.

"Стратегията ни да растем рационално и стабилно дава своя резултат – заемите ни порастват над междинното за пазара, а индикаторът необслужвани заеми е на доста ниски и здравословни равнища ", сподели Оливер Рьогл, основен изпълнителен шеф на Райфайзенбанк (България).

"Мисията на Райфайзенбанк е да трансформираме непрекъснатите нововъведения в извънредно потребителско прекарване и през тази година направихме обилни стъпки в тази посока ", добави Рьогл.

От своя страна Райфайзен Банк Интернешънъл (РБИ) взе премията за "Банка на годината " 2019 за района на Централна и Източна Европа - за дванадесети път. В допълнение на това, банките Райфайзен в Босна и Херцеговина, и в Украйна получиха оценката за съответната страна. Престижното издание на The Financial Times връчи премиите на гала, която се организира в Лондон.

Само преди няколко седмици друго финансово списание - Global Finance дефинира дъщерното сдружение на Райфайзен в Словакия - Татра банка за най-иновативна цифрова банка в света.

"За мен тези награди са удостоверение на фокуса ни върху потребителско прекарване, най-много във връзка с дигитализацията ", разяснява основният изпълнителен шеф на РБИ Йохан Щробл.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР