Райън Томас беше забелязан да купонясва с бившите си колеги

...
Райън Томас беше забелязан да купонясва с бившите си колеги
Коментари Харесай

Райън Томас купонясва с колегите си от Corrie седем години след напускането на сапунения сериал – докато феновете призовават за завръщане

Райън Томас беше видян да купонясва с някогашните си сътрудници от Coronation Street седем години след напускането на сапунения сериал на ITV.

39-годишният артист, който играеше Джейсън Гримшоу в Corrie в продължение на 16 години от 2000 до 2016 година, отиде в Instagram, с цел да разгласява празнична фотография с Джейн Дансън (Лиан Батърсби), Брук Винсънт (Софи Уебстър). ) и Самия Лонгшамбон (Мария Конър).

Позирайки пред красиво украсена златна и сребърна коледна елха, даже тригодишният наследник на Райън, Роман, се включи в акта, като се причисли към известния си татко и другари за сладката фотография.

Тагирайки някогашните си сътрудници, Райън написа: „ Най-добрият Манчестър и Роман “. И почитателите полудяха, като фотографията получи хиляди лайкове в границите на няколко часа и някои приканиха Райън да накара своята Кори да се върне.

Един написа: „ Улицата вика името ти Райън! “ както разяснява различен: „ Време е да се върнем, Райън, имаме потребност от теб! “ Трети се включи: „ Каква линия, само че дано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР