Райън Гослинг, един от мъжете с най-магнетично присъствие на планетата,

...
Райън Гослинг, един от мъжете с най-магнетично присъствие на планетата,
Коментари Харесай

По един Райън Гослинг за всяка жена, моля!

Райън Гослинг, един от мъжете с най-магнетично наличие на планетата, става на 42 (даааа, времето лети!). Освен че е прочут като незаконно надарен артист (забравете за " Барби ", гледайте подценения The Place Beyond the Pines!), през годините той съумя да заслужи и възторженостите ни и в качеството си на демократична персона, която поддържа и промотира женската идея.

Ето пет аргументи да се нуждаем от мъже като него:

Определя се като “49% жена ”

Жените заемат централна роля в живота на Райън още като малко момче. „ Отгледан съм от майка си и сестра си “, споделя той пред The Independent. „ Докато растях, сестра ми за мен беше воин и най-хубавият ми другар. "

Може би тъкмо това е повода да дефинира себе си като ​„ ​49% жена ”. „ Понякога 47%, зависи от деня. “ Еха. Няма по-привлекателно нещо от мъж, загърбил токсичния мачизъм. В последна сметка всички ние сме сплав от естроген и тестостерон, и Райън е изцяло окей с това. 1 – 0 за борбата да бъдеш себе си, на инат на всякакви там овехтели полови стандарти.

„ ​Даже по-красив по душа ”

Така го дефинира артистът Стив Карел, едно от занимателните лица на Холивуд. А ние може единствено да немеем. Защото няма по какъв начин да не се сетим за ​онази с​цена в Crazy, Stupid, Love, в която Ема Стоун споделя на героя на Райън Гослинг, че е невероятно да е същински и несъмнено е изработен на фотошоп. (Тази дълбока въздишка мога да я чуя и от тук!)

Отдава заслуженото на дамата до себе си

Да, доста мъже съумяват, само че какво стои зад блестящия заслон на славата? Себеотрицание, неуморни старания и ограничения от страна на майките и съпругите. За ролята си в ​„ ​Ла Ла Ленд ” Райън Гослинг е почетен със заслужен ​„ Златен глобус ”. „ Не можеш да се качиш на тази сцена, без да си стъпил върху раменете на планина от хора. “ Така стартира той речта си. И продължава: 

„ Докато аз пеех и танцувах, свирех на пиано и имах едно от най-страхотните прекарвания по време на филм, жена ми отглеждаше щерка ни, до момента в който беше бременна с второто ни дете, и се опитваше да помогне на брат си да се пребори с рака. Ако тя не се беше нагърбила с всичко това, с цел да мога аз да бъда част от този филм, сигурно ролята ми щеше да отиде при различен. “

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР