Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля различни продукти с извара като предпазна

...
Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля различни продукти с извара като предпазна
Коментари Харесай

Кауфланд изтегля продукт от магазините си, може да причини вътрешни наранявания, ако се консумира

Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля разнообразни артикули с извара като защитна мярка за отбрана на потребителите. Стоките се продават в магазините на " Кауфланд ".

Мярката идва след вътрешно идентифициране на евентуален риск от съществуване на железни частици. Дружеството реши да приложи правилото на предпазливостта и да изтегли всички евентуално наранени партиди. Тази процедура се прави в цялостно съдействие със здравните органи и при цялостно съблюдаване на процедурата за информиране на нашите клиенти-дистрибутори.

Продуктите са по рафтовете в цяла Европа от средата на август. Продажбите на засегнатите артикули са спрени неотложно.

Потребителите, които са закупили засегнатия артикул, се приканват да не го употребяват и да изхвърлят храната или да я върнат в магазина. Сумата за покупката ще бъде възобновена.

Металните частици в храната могат да причинят вътрешни пострадвания, както и пострадвания на устата и гърлото, в случай че се употребяват. В този случай или при подозрение за вътрешни пострадвания потребителите се приканват да се съветват неотложно с доктор и да оповестят, че е употребяван нечист артикул.

При запитвания разполагаем на потребителите е националният безвъзмезден потребителски телефон 0800 12 220.

Безопасността на нашите клиенти и качеството на нашите артикули са наши съществени цели. Изказваме страдание за случая и сме създали всичко допустимо да разгадаем случая, с цел да подсигуряваме, че нашето произвеждане продължава да дава отговор на строгите стандарти за качество и сигурност на храните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР