Растенията у дома могат да повлияят много на общото ви

...
Растенията у дома могат да повлияят много на общото ви
Коментари Харесай

Цветята, които ще ви обрекат на самота

Растенията вкъщи могат да повлияят доста на общото ви положение и благополучие. Съществува мислене, че те са главен източник на благополучието при нежната половина от човечеството.

Срещат се и такива растения, които имат неприятно въздействие върху множеството фамилии и двойки. Ако момиче живее в дом с тях, то няма да се омъжи. Ако двойката си ги е вкарала в дома, най-вероятно ще се разделят. Ето и кои са въпросните растения, до които не би трябвало да припарвате:

Монстера

Това е красиво растение с забавни листа, само че то влиза в групата, която не би трябвало да е в дома ви. Учените дават научно пояснение – изпаряванията на лага. Те водят до нервност, бодърствуване, главоболие. Жените не могат да понасят миризмата и гледат да не си стоят вкъщи. Те даже не осъзнават, че растението е отговорно за това, а мъжете пък страдат от неналичието на наличие и непосредственост.

Китайска роза

Това цвете чудесно почиства въздуха и дава прелестен мирис. Не е добре обаче да го държите в дома си, защото съгласно Източната философия то провокира единствено кавги и раздори в фамилиите и сред хората. За неомъжените девойки то лишава силата им и отблъсква всички евентуални претенденти.
 5 красиви летни растения, които могат да бъдат рискови за здравето 5 красиви летни растения, които могат да бъдат рискови за здравето
Красивите цветя провокират усмивка по лицата ни, щом забележим по какъв начин гордо са разцъфнали посред градината, планината или гората. Сред тях и...

Кактус

Това растение се счита, че поема радиацията и постоянно можете да го видите към компютри. Истината обаче е, че то също разделя двойките. Изпива и женската сила и кара дамите да бъдат раздразнителни, сприхави и това от своя страна не притегля мощния пол. Ако желаете въпреки всичко да го имате, то по-скоро го засадете в градината си, само че не го дръжте в жилището. Най-малкото, че е бодливо растение, което може да нарани дете или пък вие самите да не го видите и да се нараните. Поради тази причина мястото му най-добре е да бъде на открито и навън.

И по този начин, в случай че имате някое от тези растения и сте сама, то може би това е повода. Не е несъмнено, че с махането на растението ще бъдете постоянно щастливи и по този начин нататък. Можете просто да не го държите вътре, а да го засадите навън. Така то ще си получава нужната доза светлина и минерални соли, а пък вие ще сте щастливи. Няма и да дишате веществата, които отделя, в случай че имате монстера.

Преди обаче да хвърлите виновността за проблемите си в фамилията върху цветята, то поговорете с колегата си и се убедете, че всичко е наред. Не е инцидентно, че разводите и разделите се случват поради липса на връзка и несподеляне, а тези неща зависят от вас, а не от красивите цветя.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР