Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД и Д и Д Експрес

...
Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД и Д и Д Експрес
Коментари Харесай

Две български куриерски компании обединяват бизнеса си

" Рапидо Експрес енд Лоджистикс " ООД и " Д и Д Експрес " ЕООД сплотяват потенциала на двете компании в куриерския бизнес. Стратегическото партньорство не значи юридическо обединение на двете сдружения, уточни пред Money.bg Васил Атанасов, изпълнителен шеф на " Рапидо Експрес енд Лоджистикс ".

Причината за обединяването на потенциала на двете компании е поради динамичното развиване в бранша на куриерските услуги. " Убедени сме, че тази стъпка ще докара до по-добри позиции на пазара, по-високо качество и комплексност на предлаганите от нас услуги ", сподели още Атанасов.

Към момента не е дискутирана тематиката за обединение на офиси и други детайлности, които все още не са предпочитани, уточни още изпълнителният шеф на " Рапидо Експрес енд Лоджистикс ". Очаква се обединяването да стане факт от 1 март т.г., а последващото изчистване на спомагателни елементи да отнеме до половин година.

Атанасов акцентира, че най-важното за двете компании е обезпечаването на сигурност и непоклатимост за клиентите при процеса на обединяването.

Той уточни също по този начин, че с помощта на партньорството клиентите на " Д и Д Експрес " ще имат достъп до нови услуги. " Рапидо ", която работи на българския пазар от 2001 година, е и българският представител на европейската мрежа на немската DHL Parcel, част от групата на Deutsche Post. Родната компания е доставила над 3 милиона колета през 2016 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР