Рапърката Ники Минаж съобщи в профила си в социалната мрежа

...
Рапърката Ники Минаж съобщи в профила си в социалната мрежа
Коментари Харесай

Ники Минаж разкри защо няма да се ваксинира

Рапърката Ники Минаж заяви в профила си в обществената мрежа Twitter в понеделник, че няма да участва на Met Gala 2021, тъй като събитието изисква от участниците да бъдат имунизирани против COVID-19.

“Искат да си имунизиран за Met Gala. Ако се имунизирам, няма да е поради Met Gala. Ще се имунизирам тогава, когато направя задоволително положително изследване. Сега работя върху това. Междувременно обичани мои, пазете се. Носете маска с две връзки, която обгръща лицето и главата “, написа изпълнителката.

Минаж разкри също в понеделник, че към този момент е преболедувала COVID-19 и се съмнява в успеваемостта на имунизациите, защото твърди, че сътрудника ѝ Дрейк ѝ е споделил, че се е разболял, откакто е бил имунизиран.

След първичния си туит за Met Gala, Ники Минаж продължи да си комуникира със своите почитатели в спомагателни туитове за имунизацията против ковид.

„ Моят братовчед в Тринидад няма да се имунизира, тъй като негов другар се ваксинирал и станал импотентен. Тестисите му се подули ", предава думите на рапърката vesti.bg.

" Приятелят му трябвало да се дами след няколко седмици, в този момент момичето отменило сватбата. Така че просто се молете и се уверете вие се чувствате удобно с вашето решение и не оставяйте да бъдете унизени поради него “, написа тя.

В по-късен собствен туит изпълнителката призна, че евентуално в един миг и на нея ще ѝ се наложи да се имунизира, с цел да отиде на турне. „ Много страни не разрешават на хората да работят без имунизацията. На тях им предлагам да се имунизират. Те би трябвало да устоят фамилиите си. Сигурна съм, че аз също ще се имунизирам, тъй като ще би трябвало да отида на турне “, написа рапърката.

Въпреки че имунизираните също могат да се разболеят, имунизациите против COVID-19 към момента дейно предотвратяват тежко заболяване, хоспитализация и гибел от ковид, даже и при разновидността Делта, който опустоши Съединени американски щати през последните месеци.

Данните от по-рано този месец за следващ път демонстрираха, че неимунизираните хора са доста по-склонни да се заразят, да бъдат приети в болница или да починат от COVID-19, в сравнение с изцяло имунизираните. Проучване на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати сподели, че неимунизираните хора са 11 пъти по-склонни да починат от COVID-19, в сравнение с хората, които са се ваксинирали.

Още преди време от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите отхвърлиха изказванията, че имунизациите могат да доведат до импотентност измежду мъжете или проблеми с плодовитостта при дамите. Понастоящем няма доказателства, че имунизациите водят до такива странични резултати. Всъщност ранните проучвания демонстрират, че COVID-19 може да аргументи импотентност и еректилна дисфункция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР