Рапърката Карди Би се призна за виновна и разреши наказателно

...
Рапърката Карди Би се призна за виновна и разреши наказателно
Коментари Харесай

Карди Би се призна за виновна по дело за две сбивания в клубове в Ню Йорк

Рапърката Карди Би се призна за отговорна и позволи наказателно дело, обвързвано с две сбивания в стриптийз клубове в Ню Йорк , съобщи Асошиейтед прес. 

Носителката на премия " Грами " подписа съглашение с управляващите, което планува да постави 15 дни общественополезен труд . Вина признаха и още двама души.
                    
Изпълнителката на " WAP ", същинското име на която е Белкалис Алманзар, се съгласи на договорката тъкмо когато делото трябваше да влезе в съда. " Част от израстването и съзряването е да носиш отговорност за дейностите си ", се споделя в нейно изказване.

Карди Би (29 г.), която е родена от Ню Йорк, се призна за отговорна по две обвинявания, свързани със сбивания от август 2018 година

Според прокурорите рапърката и антуражът ѝ са се насочили към чиновници в бар в Куинс поради явно персонален спор.  При избухналата кавга са били хвърляни столове, бутилки и част от наргиле, до момента в който групата спорела с барманка. Тя и различен чиновник са получили леки пострадвания.
                
" Никой не е над закона ", сподели в изказване окръжният прокурор на Куинс Мелинда Кац. " При признаването си за отговорни през днешния ден госпожа Белкалис Алманзар и още двама обвинени дружно с нея поеха отговорност за дейностите си. " Тя посочи, че те ще положат " подобаващ общественополезен труд ".

През 2019 година Карди Би отхвърли съглашение за признание на виновността и прокурорите внесоха обвинителен акт .

" Взех някои неправилни решения в предишното си, с които не се опасявам да се изправя и да призная ", сподели Карди Би, добавяйки, че желае да даде добър образец на двете си деца.
                    
" Тези моменти не ме дефинират и не отразяват това, което съм в този момент ", добави тя. " Очаквам с неспокойствие да преодолея тази обстановка със фамилията и приятелите си и да се върна към нещата, които обичам най-вече - музиката и моите почитатели. "

Сред шлагерите на Карди Би, оглавявали класациите, са " I Like It " и взаимната с " Марун 5 " - " Girls Like You ".
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР