Рапърката Карди Би хвърли микрофон по зрител от публиката, който

...
Рапърката Карди Би хвърли микрофон по зрител от публиката, който
Коментари Харесай

Карди Би би хвърли микрофон по зрител

Рапърката Карди Би хвърли микрофон по фен от публиката, който я нападна с цялостна с течност чаша по време на концерт в Лас Вегас в събота, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Око за око, микрофон за пиво. Когато присъстващ на изявата й хвърли чаша към нея, певицата не се поколеба: от сцената тя запрати микрофона към този собствен почитател, сочат видеозаписи, публикувани в обществените мрежи в неделя.

Карди Би е следващата изпълнителка, която стана цел на сходна офанзива. Неотдавна в Ню Йорк певицата Биби Рекса беше уцелена и ранена в лицето от мобилен телефон, напомня Агенция Франс Прес. Според известия в медиите по време на концерт на Пинк в Лондон мъж хвърли на сцената торбичка, съдържаща прахта от кремацията на майка му.

В събота Карди Би имаше концерт в Лас Вегас, когато цялостната чаша полетя към нея. Очевидно шокирана, само че единствено за част от секундата, певицата отвърна, като хвърли микрофона си към нападателя – евентуално жена, и направи забележка, до момента в който отговарящите за сигурността на рапърката си проправяха път към публиката.

В обществената мрежа „ Екс “, по-известна със остарялото си име „ Туитър “, доста хора похвалиха реакцията на Карди Би. Според някои от потребителите е извънредно време изпълнителите да реагират на хвърляни по тях предмети, добавя Агенция Франс Прес.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР