Телевизионната водеща Нариндър Каур отговори в социалните медии, след като

...
Телевизионната водеща Нариндър Каур отговори в социалните медии, след като
Коментари Харесай

Телевизионната звезда Нариндер Каур казва, че Лорънс Фокс публикува нейна „снимка с горна пола“ е „вече въпрос на полицията“

Телевизионната водеща Нариндър Каур отговори в обществените медии, откакто Лорънс Фокс показа нейна фотография с горна пола в Twitter (X) без нейното единодушие.

Бившият артист разгласява изображението на Каур в Twitter в сряда вечерта, насочвайки се към звездата от The Jeremy Vine Show заради техните разнообразни политически възгледи и отзиви.

Историческото изображение, снимано от папараци, демонстрира в този момент 51-годишен Каур, който седи в кола без долни дрехи. Фокс придружи фотографията с надпис, който сякаш огорчи Каур за нейните възгледи за английската телевизионна персона и някогашния блестящ модел Лейлани Даудинг.

Фокс, който неотдавна беше наказан да заплати £180 000 на двама души, които той назова „ педофили “ в Twitter, саркастично разяснява: „ Аз да вземем за пример приветствам честването на скромността, което Narinder акцентира в рецензиите си към @LeilaniDowding за Имаме потребност от стандарти в публичния живот. “

В Обединеното кралство обличането нагоре е нелегално и изображението, споделен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР