Рапърите Павел и Венци Венц, които бяха водещи на шоуто

...
Рапърите Павел и Венци Венц, които бяха водещи на шоуто
Коментари Харесай

Павел и Венци Венц изнудват Радко Петков от шоуто „Гласът на България“

Рапърите Павел и Венци Венц, които бяха водещи на шоуто „ Гласът на България “, се пробваха да изнудят спечелилия Радко Петков, разбра HotArena.

След като оповестиха името му, те го питаха какво ще направи с премията от 50 000 лв., на което той отвърна, че още не знае. После незабавно му се натиснаха да създадат общо парче, което да заплати с парите, само че 17-годишният гений се направи, че не ги чува. Павел Николов обаче беше прекомерно настойчив и повтори въпроса си, на който Радко отвърна, че би направил дует с тях, само че всички видяха нежеланието в погледа му, написа „ Телеграф “.

Радко Петков е много гъст с артиста Веселин Маринов. Още от 2014 година около шоуто на „ Нова “ – „ Големите очаквания “, в което съдии бяха Любо Киров, Дивна и Веско, младежът съумя да впечатли изпълнителят на „ Нашата полиция “. Тогава Веско му сподели, че ще е закононарушение, в случай че не стане артист.

Веднага по-късно Радко получи покана от Маринов за присъединяване в негов концерт в Троян, който е и родният град на спечелилия в „ Гласът на България “.

Признанията не стопират до тук. Иван Лечев, в чийто отбор бе Петков, го дефинира като „ безумно надарен и ужасно трудолюбив “, а Графа го назовава „ извънземен “, написа „ България Днес “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР