Рапърът Ти Ай настоявал 18-годишната му дъщеря да получи "сертификат

...
Рапърът Ти Ай настоявал 18-годишната му дъщеря да получи "сертификат
Коментари Харесай

Рапърът Ти Ай водел дъщеря си на гинеколог, за да се увери в девствеността ѝ

Рапърът Ти Ай упорствал 18-годишната му щерка да получи "сертификат за непорочност " от гинеколог, съобщи Франс прес.

В изявление за подкаста "Ladies Like Us " рапърът, съпроводен от щерка си Дейджа Харис, съобщи, че откакто тя навършила 16 години, всяка година я карал да отиде на гинеколог за обзор на химена ѝ.

Тази част от изявлението бе качена в интернет, само че наподобява е била изтрита, въпреки че извадки от него се появиха в обществените мрежи и провокираха възмущение.

На страницата си в Туитър Дейджа Харис увери, че харесала редица мнения, които осъждат държанието на татко ѝ.

Лекари от дълго време потвърдиха, че хименът (девствената ципа) може да се раздра, без да е имало секс. Гинеколожката Дженифър Гънтър, която е авторка на известна книга за женското здраве, означи в Туитър, че държанието на рапъра припомня отвратителни патриархални клишета.

Тридесет и девет годишният Ти Ай, чието същинско име е Клифърд Харис, е притежател на няколко награди "Грами ". Работил е с Риана и Джъстин Тимбърлейк. Наскоро се появи в сериала на Нетфликс "Rhythm + Flow " дружно с рапърката Карди Би и Чанс дъ Рапър.

През 2009 година бе натикан зад решетките, тъй като се опитал да купи нелегално автоматизирано оръжие от трафиканти, които в реалност били федерални сътрудници под прикритие. Две години по-късно още веднъж бе отведен в пандиза за владеене на дрога.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР