Рапърът Шон Диди“ Кумс разкритикува наградите Грами“, защото за пореден

...
Рапърът Шон Диди“ Кумс разкритикува наградите Грами“, защото за пореден
Коментари Харесай

Рапърът Шон „Диди“ Кумс със сурова критика към наградите „Грами“

Рапърът Шон „ Диди “ Кумс разкритикува премиите „ Грами “, тъй като за следващ път са пренебрегнали рап и аренби изпълнителите в най-големите категории, съобщи АП.
 Gulliver/Getty Images
Музикантът произнесе 50-минутна тирада на специфична церемония вечер, проведена в Бевърли хилс в навечерието на блестящата гала от продуцента Клайв Дейвис. На събитието в събота вечер Шон „ Диди “ Кумс беше особено почетен за своето творчество . Краят на неговата тирада, зовяща за смяна, беше посрещната с овации и ставане на крайници от доста звезди в музикалния бизнес, измежду които бяха Бионсе и брачният партньор и Джей Зи.

„ Казвам го с обич към премиите „ Грами “ , само че всяка поредна година нас ни убиват! Ние влагаме цялото си време, душа и сърце, а най-после ни подценяват. Ние настояваме за почтена конкуренция. Казвам го с огромна тъга на сърцето “, съобщи изпълнителят.

YOU HAVE 365 DAYS.
— Diddy (@Diddy)
Организаторите на премиите „ Грами “, Националната звукозаписна академия, постоянно бяха подложени на критика , че извънредно известни реализатори, като Бионсе, Кание Уест, Еминем, Марая Кери, се оказват губещи при наградите в най-авторитетните категории, отбелязва организацията. Рап и аренби звездите постоянно губят за сметка на техните поп рок и кънтри съперници.-->

„ Трябва да си кажем истината, че хип-хопът и музиката на чернокожите в никакъв случай не са били на нужната респект при раздаването на златните грамофончета “, съобщи в умозаключение Шон „ Диди “ Кумс.
 Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР