Рапърът Криско и бившата танцьорка Цвети споделят всичко в социалните

...
Рапърът Криско и бившата танцьорка Цвети споделят всичко в социалните
Коментари Харесай

Всичко наред ли е: Криско и Цвети крият сина си?

Рапърът Криско и някогашната танцьорка Цвети споделят всичко в обществените мрежи - или по-скоро съвсем всичко. Младото семейство има две деца, като по неизвестно какво причина те разгласяват фотоси единствено с първородната си дъщеричка Амая. 

Синът им Даниел към този момент е на повече от годинка, само че единственият кадър с него е незабавно след раждането му в профила на Криско, само че със прикрито личице. На рождения му ден при започване на месец март тази година родителите не демонстрираха по никакъв метод, че са отбелязали този толкоз значим и безценен за тях празник.

Виж още: Секс до лудост и горещи нощи: Жените в живота на Благо Джизъса

Малката Амая участва на огромна част от техните фотоси, които споделят в обществените мрежи. Вече даже е лице за няколко рекламни акции на бебешки продукти. Със сигурност няма никаква логичност в това да демонстрират единствено едното си дете, а да крият другото.

Преди броени месеци се появиха клюки, че Криско и Цвети са се разделили. Точно тогава тя изтри общите им фотоси в Instagram. За благополучие очевидно това са някакви моментни положения, в които просто имат дрязги между тях, тъй като това търкане и връщане на фотосите им се случва много постоянно.

Всички фамилии имат проблеми - не можем да ги съдим за това. Грижите към две дребни деца сигурно способстват за някои техни сдърпвания, защото напълно се грижат сами за тях, а не се доверят на непознати хора. Габровецът надали им обръща толкоз внимание с тази негова работа, въпреки всичко е много ангажиран както през деня, по този начин и нощем. 

Виж още: Илиян наруши мълчанието: Не съм изневерявал на Джулката, всичко беше режисура!

Изображение: https://www.instagram.com/kriskobeats/, https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР