Рапърът и изпълнителен директор Шон Диди“ Комбс беше съден във

...
Рапърът и изпълнителен директор Шон Диди“ Комбс беше съден във
Коментари Харесай

Рапърът Шон „Диди“ Комбс, обвинен в изнасилване, злоупотреба от бившата си приятелка Каси Вентура в съдебен процес

Рапърът и изпълнителен шеф Шон „ Диди “ Комбс беше съден във федералния съд в Ню Йорк в четвъртък от певицата Касандра Вентура, известна професионално като Каси, която твърди, че Комбс я е изнасилвал, малтретирал физически и я продавал за секс по време на тяхната десетилетна връзка.

Жалбата разказва Комбс като „ злобен, нечовечен и контролиращ човек “, който „ утвърждава цялостен надзор върху персоналния и професионалния живот на госпожа Вентура “ и разказва малтретирането, което той, както се твърди, й е предизвикал, откакто я е срещнал в 2005 година, когато певицата е на 19 години.

„ След години в безмълвие и мрачевина най-сетне съм подготвена да опиша историята си и да приказвам от свое име и в интерес на други дами, които се сблъскват с принуждение и малтретиране във връзките си “,  Вентура се споделя в изказване за CBS News. „ С наближаването на приключването на Закона за оживелите възрастни в Ню Йорк стана ясно, че това е опция да приказвам за контузията, която съм претърпял и от която ще се възвръщам до края на живота си. “

< p> Искът повдига голям брой обвинявания против Комбс, в това число че е изнасилил Вентура в дома й, откакто тя се е пробвала да го напусне, че той „ постоянно е удрял, биел, ритал и тъпкал госпожа Вентура, което е довело до синини, спукани устни, черни очи и кървене “, и че през 2012 година той взриви колата на рапъра Кид Куди, откакто разбра, че е сантиментално заинтригуван от Вентура.

Комбс също по този начин твърди, че е принудил Вентура да взе участие в полови актове с мъжки конвой, до момента в който той е стоял и е снимал срещите, до момента в който мастурбира, съгласно костюма.

Искът прибавя, че Комбс е сплашвал Вентура, като е претендирал от нея да носи огнестрелно оръжие за него и е „ въведел госпожа Вентура в метод на живот на несъразмерна корист с алкохол и субстанции и е претендирал от нея да се достави с противозаконни предписания, с цел да задоволи неговите зависимости “.

Комбс отхвърля обвиняванията, а юрист на рапъра сподели, че Вентура се е опитал да го изнудва за 30 милиона $.

" Г-н Комбс изрично отхвърля тези обидни и възмутителни изказвания ", сподели юристът на Комбс Бен Брафман в изказване за CBS News. „ През последните 6 месеца господин Комбс беше подложен на упоритите претенции на госпожа Вентура за 30 милиона $ под опасността да напише нездравословна книга за връзката им, което беше недвусмислено отхвърлено като очевидно изнудване. “

„ Въпреки че отдръпна първичната си опасност, госпожа Вентура в този момент прибягна до завеждане на дело, изпълнено с неоснователни и възмутителни неистини, за да опетни репутацията на господин Комбс и да търси ден на заплата “, добави той.

В отговор на изказването на Брафман, юристът на Вентура Дъглас Уигдор твърди, че Комбс е предложил на клиентката си пари в подмяна на нейното безмълвие, само че тя отхвърли.

„ Г-н Комбс предложи на госпожа Вентура осемцифрени суми, с цел да я накара да млъкне и да предотврати завеждането на това дело “, сподели той в изказване за CBS News. „ Тя отхвърли напъните му и реши да даде глас на всички дами, които безмълвно страдат. Г-жа Вентура би трябвало да бъде приветствана за смелостта й. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР