Рап звездата Кулио отново е в България. Тази вечер той

...
Рап звездата Кулио отново е в България. Тази вечер той
Коментари Харесай

Рап звездата Кулио в специално интервю за БНТ

Рап звездата Кулио още веднъж е в България. Тази вечер той излиза на сцената на столичен клуб, с цел да извърши шлагерите си пред почитателите у нас.

Какво описа той за живота, полезностите и свадите, с които го свързваме - гледайте в изявлението на Айше Сали и операторът Михаил Врабчев.

В неговия живот се сблъскват парадоксът и вярата. Защото наред с песните за неприятните момчета се пробва да покаже, че човек може да получи и късмет. Така, както се се случва и със самия Кулио.
Мисля, че преди триумфа животът ми беше доста елементарен. Нямах цел и посока. Просто се пробвах да претърпявам. След това стана по-добър и елементарен. Хората започнаха да слушат моята музика. Дали станах по-различен? Не знам. Мисля, че зависи от обстановката, само че славата отвори опция - за мен, за децата и за фамилията ми. Оценявам я и е пробвам да извлека положителните неща от нея.
В вярното време на вярното място. Чува песента и я усеща като своя. Следва премия Грами и място измежду 100-те най-велики хип-хоп
части.
Никога не съм бил последовател на силата или парите. За мен раят е покрай децата ми или когато съумявам да оказа помощ на някого да бъде благополучен. Раят е и да пътувам по света, с цел да виждам по какъв начин живеят хората. Ако би трябвало да бъда изцяло почтен за мен най-ценното нещо са лоялността и доверието. На нея се крепят и обществото, и финансите, и уважението ни един към различен. Аз самият съм предан. Ако съм ти другар, ти давам късмет и оставам подобен до край.


Ще го запомним и с още един абсурд. Преди да стане прочут рапърът работи като защита на летище. Отново на летище е арестуван за владеене на огнестрелно оръжие.
Бях станал параноичен. Заради неща, които се случваха в моя живот. Някакъв стадий. Чувствах се нерешителен. Трябваше да се грижа за себе си. И към момента се усещам по този начин.
И през днешния ден като първоначално продължава да има вяра, че музиката може да сплоти хората. Заради самотата и фиксациите в избрани неща обаче
доближаването и търсенето на красивото му се костват още по-важни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР