Рано тази сутрин полицията в Бургас е била вдигната на

...
Рано тази сутрин полицията в Бургас е била вдигната на
Коментари Харесай

Руснак вдигна на крак полицията в Бургас: Твърдял, че гимназия била минирана с бомби

Рано тази заран полицията в Бургас е била вдигната на крайник след получен сигнал на телефон 112, че в Немската гимназия има заложени няколко взривни устройства, заяви за „ 24 часа “ представителят на ОДМВР Цветелина Рандева. Мъж е споделил, че е следил по какъв начин няколко лица минират двора на учебно заведение, само че се оказало че това са служащи по озеленяването.

На място незабавно са изпратени полицейски екипи и кола за спешна помощ и е почнало претършуване на постройката, само че без да се изтеглят учениците, с цел да не всява в допълнение суматоха.

Междувременно обаче е открит създателят на телефонното позвъняване. Това бил съветски жител, който живеел със брачната половинка си в новопостроена резиденция, покрай Немската гимназия.

Пред чиновници на Министерство на вътрешните работи дамата обяснила, че брачният партньор ѝ има психологично заболяване, което най- евентуално е повода за държанието му и за подадения подправен сигнал.

Към момента обстановката е спокойна. Учебните часове не престават с естествен темп, сподели Цветелина Рандева. https://tribune.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР