Рано сутринта маскирани полицаи са атакували апартамента на Николай Георгиев,

...
Рано сутринта маскирани полицаи са атакували апартамента на Николай Георгиев,
Коментари Харесай

Маскирани от ГДБОП нахлуха в дома на Ники Циганчето, войната между мутри ескалира

Рано сутринта маскирани служители на реда са атакували жилището на Николай Георгиев, известен като Ники Циганчето, във Враца, оповестява BulNews. Действията са част от огромната акция на ГДБОП и Жандармерията в регионалния център.

Точно в 8.00 часа те блокирали целия регион към блока на ул. „ Черни Дрин “, след което е почнал главен обиск на жилището на локалния крими воин.

И към този час тарашът е в ход, като етажът, на който живее той, е заграден от жандармерията. В жилището работят криминалистите от регионалната дирекция на полицията във Враца.

На този стадий няма информация какво е открито и дали Ники Циганчето е арестуван.

Пред постройката на Областната дирекция на полицията гъмжи от служебни коли на двете служби. Има най-малко 4 микробуса със затъмнени стъкла, полицейски коли и много първокласни оперативни коли.

Полицията и прокуратурата дадоха брифинг по отношение на течащата сега профилирана акция във Враца и Видин.

Директорът на Националната полиция Атанас Илков изясни, че повода за започването на интервенцията са осъществените няколко тежки престъпни закононарушения на територията на област Враца – обир на възрастни хора, палеж на автомобил и други

По думите му, по-специфично в последните седмици и месеци има ескалиране на напрежението сред лица от престъпния контингент и някогашни мутренски групировки.

„ Искаме да покажем на всички тези хора и на обществото, че няма да оставим почва за развиване на тези техни планове “, съобщи Илков.

„ Всички лица, които считат, че могат да правят ненаказуемо престъпни закононарушения на територията на региона, ще им покажем, че няма по какъв начин да се случи “, добави той.

Илков уточни, че са направени разбори и има постъпили сигнали, получени в националната полиция. „ Имаме съображение да считаме, че има такова напрежение и ние по тази причина няма да бъдем безучастни. Имаме резултати, които ще обявим на по-късен стадий “, сподели той.

Административният началник на прокуратурата във Враца уточни: „ Наред с тази интервенция, която е организира предходната седмица по линия на опиати, в този момент продължава “.

„ Всяко напрежение ще ангажира стабилен запас както от наша страна, по този начин и от страна на полицията, който би трябвало да докара до това да имаме едно по-спокойно съществуване в нашата област. Това е задачата на тази интервенция “, сподели той.

„ Това не е епизодично деяние. Това я повсеместен метод към всички лица, занимаващи се с незаконна активност “, увери той.

Извършва се инспекция на коли за опиати, заложни къщи, и всички места, където се счита, че има инкриминирани движимости или се съхраняват наркотични субстанции, изясни Атанас Илков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР