Рано сутрин на всички ни се хапва нещо вкусно, бързо

...
Рано сутрин на всички ни се хапва нещо вкусно, бързо
Коментари Харесай

Лесна рецепта за вкусни яйчени мъфини!

Рано заран на всички ни се хапва нещо вкусно, бързо и засищащо, което ще ни донесе задоволително сила до обедната отмора или най-малко до идващото гризване на нещо малко.

Тази лесна и простичка рецепта, чиито съставки евентуално даже сега се намират в хладилника ви ще оправдае всяко едно от тези упования!

За мъфините ви трябват:

- ½ чаена чаша мляко
 Пухкави мъфини на конци Пухкави мъфини на конци
Мъфините са обичано прелъщение на дребни и огромни. Предлагаме ви една по-различна рецепта за тяхното подготвяне.  Ето какви артикули...

- 12 яйца

- ½ чаена чаша настърган кашкавал

- ½ чаена чаша ситно нарязана шунка (или различен салам съгласно предпочитанията)

- Две щипки сол и щипка пипер

И несъмнено - тава за мъфини! Рецептата е ориентировъчно за тава с 12 формички за мъфини.
 Лесен апетитен сандвич, с който да се поглезим Лесен апетитен сандвич, с който да се поглезим
Ето една рецепта за превъзходен сандвич, който да си създадем вкъщи. Ще върви идеално както с бира, по този начин и с кафе или портокалов сок. Вижт...

Настържете кашкавала и накълцайте салама на ситно. Смесете млякото с яйцата и добавите сол и пипер към сместта. Добавете настъргания кашкавал и накълцания салам. Разсипете цялата примес по формичките в намазнената тавичка за мъфини. (Намазнете ги с масло или олио, не използвайте хартия! Ще ви е доста по-удобно щом ги извадите от фурната.) Печете към 20-25 минути на 180 градуса с авансово загрята фурна или до момента в който не прецените, че съгласно вашия усет към този момент са добре изпечени.

Още по-хубавото? Можете да махате и добавяте всевъзможни артикули и подправки съгласно вашия усет и всяко ядене на мъфините да бъде разнообразно.

Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР