Рано или късно всичко излиза наяве - правило, което важи

...
Рано или късно всичко излиза наяве - правило, което важи
Коментари Харесай

Никол Шерцингер и Том Евънс под ръка на червения килим - slava.bg

Рано или късно всичко става ясно - предписание, което важи най-много за звездите. Независимо какъв брой старания поставят те, с цел да запазят персоналния си живот в загадка, не могат... Просто тъй като целият свят се интересува от живота им и зорко следи всяка тяхна стъпка.

Очевидно 41-годишната Никол Шерцингер и 34-годишният Том Евънс не съумяха да устоят на медийния напън и в последна сметка взеха решение да изкарат любовта си под светлините на прожекторите, надалеч от сенките, в които се пробваха да я прикрият, написа Dir.bg.

След месеци, през които обществено отричаха връзката си (най-вече певицата), двамата се появиха на разположение не къде да е, ами на церемонията по връчването на премиите "Златен глобус ". Това бе постъпка, тържествено и публично слагаща завършек на всички догадки и доказваща това, което всички подозираха - че връзките им са повече от "забежка ", както ги бе определила наскоро хавайката.

Нещо повече, самата Никол показа в формалната си Инстаграм страница тяхна фотография от събитието, на която двамата театралничат прегърнати пред фотографските обективи. Тя не постави обръщение към изображението, само че въпреки всичко делата приказват повече от думите.

За специфичната вечер изпълнителката бе заложила на семпла, само че стилна бледорозова рокля с едно рамо, в която изглеждаше нежна и женствена. Направи усещане, че гримът ѝ е редуциран до най-малко - едвам подчертае естествената ѝ хубост. За да приключи цялостната си визия, тя носеше ефектни висящи обеци, блестящи от голям брой камъни.

До нея някогашният ръгбист изглеждаше елегантно в типичен черен смокинг със сатенирани ревери и папийонка.

След като всички призове бяха раздадени, двамата посетиха афтър празненството на сп. "InStyle ", което се състоя в именития хотел "Beverly Hilton " и бе в чест на Глобусите.

Последния път, когато папараците засякоха дружно съдийката от "X Factor " и членът на триото "Try Star ", отказал се от спорта, с цел да преследва музикалните си фантазии, бе в Лондон. Тогава те се бяха отдали на предпразничен пазар, а Никол от самото начало се опитваше несполучливо да скрие лицето си от обективите и да резервира анонимност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР