Рано е за състав на кабинета. Вероятността да имаме кабинет

...
Рано е за състав на кабинета. Вероятността да имаме кабинет
Коментари Харесай

Акад. Денков от Пловдив: Малко вероятно е да има кабинет с втория мандат

" Рано е за състав на кабинета. Вероятността да имаме кабинет с втория мандат не е изключително висока, само че към момента има такава опция. Ако останалите партии желаят да отидат на избори, нищо не може да ги спре ", това сподели акад. Николай Денков на брифинг на " Продължаваме промяната " в Пловдив. 

" Акад. Денков ясно потвърди по какъв начин на първия ден от своята номинация съумя да предложения на една маса всички партии. Направи това, което не можахме да създадем 60 дни ", съобщи съпредседателят на партията Кирил Петков. 

" Ще се опитваме да сплотяваме демократичните общности във всички обитаеми места. Най-важното за нас ще е кандидат-кметовете да са знаещи, можещи и уважавани в обитаемоте си места ", сподели още Петков във връзка с локалните избори, които предстоят 2023 година " И

Припомняме, че се чака вторият мандат да бъде връчен от президента Румен Радев на втората политическа мощ. От " Продължаваме промяната " предложиха за собствен министър председател акад. Николай Денков. 

По-рано през днешния ден депутатът от Политическа партия Даниел Лорер съобщи, че от партията ще предложат кабинет на малцинството. 

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР