Ранните бракове, преди 23 годишна възраст рядко се оказват сполучливи

...
Ранните бракове, преди 23 годишна възраст рядко се оказват сполучливи
Коментари Харесай

Най-подходящото време за сватба

Ранните бракове, преди 23 годишна възраст рядко се оказват сполучливи и приключват " до момента в който гибелта ви раздели "...Това демонстрира ново изследване на учени от университета в Тексас. За никого не е изненада, че когато влюбените са прекомерно млади, постоянно са задоволително глупави, с цел да взимат прибързани решения, като женитба да вземем за пример. Трудно ще е успешен бракът на двама души, които са дружно от дребни. Освен в случай че тук не приказваме за Голямата обич. В последна сметка, всеки желае да получи допустимо най-вече от живота, а това мъчно ще се получи, в случай че на 20 години към този момент си жертван до край.

По-различно било обаче в случай че си на възраст сред 23 и 27 години, считат още специалистите. Въпреки, че на мъжете това им се видяло също прекомерно рано, тогава женените двойки имали по-голям късмет да избегнат възможен бракоразвод.

За всички дами над 27 години се оказва, че най-хубавото следва...или най-лошото. Зависи от отношението към сватбата. Но идеалните бракове се сключвали на възраст сред 35 и 40 години. Тогава двойките са по-зрели, наживяли са се задоволително и са подготвени да се задомят. Единственият проблем остават усложненията за забременяване на дете на тази възраст, показват учените. 

А ние припомняме, с цел да има женитба или брак е належащо да си е с верния човек. А годините, тях ги оставяме на специалистите ;)

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР