Range Rover отвори списъка с чакащи за Range Rover Electric

...
Range Rover отвори списъка с чакащи за Range Rover Electric
Коментари Харесай

Вече и списък на чакащи за Range Rover Electric - видео

Range Rover отвори листата с чакащи за Range Rover Electric - като предварителна стъпка за отваряне на книгите с поръчки. Автомобилът е първият напълно електрически модел на Range Rover. Той е предопределен да сложи нови стандарти във връзка с лукса и да предложи динамично показване, което безпроблемно следва най-хубавото от мощните прародители - плюс пригодността за всеки терен, създадена от екипа от специалисти на Land Rover.

В момента се организират физически проби на прототипи за създаване на най-тихия и най-усъвършенстван Range Rover до момента. Приносът за това включва интензивно угнетяване на шума, специфичен звуков дизайн и най-високо равнище на комфорт в интериора.

Виртуалната фаза на разработка продължи повече от година и включваше, наред с други неща, аспекти като стабилността на предницата, разбори на многокорпусната система за проучване на натоварванията на шасито и виртуални процеси на прегазване до скорост от 50 км/ч. Едва по-късно се построени прототипи, които в този момент са на теренни проби от минус 40 градуса до плюс 50 градуса по Целзий.



По този метод устойчивостта на системите за електрическо задвижване би трябвало да бъде оптимално увеличена, което, в допълнение към отбрана на дъното, включва и фактори като живот на батерията, непоклатимост на шасито и динамични проби на транспортното средство за термично натоварване.

Автомобилът е основан на гъвкавата модулна надлъжна архитектура MLA (Modular Longitudinal Architecture) и ще се създава в завода в Солихъл дружно с актуалните меки хибридни и плъгин хибридни модели на Range Rover. Батериите и електрическите задвижващи устройства се създават за първи път в новия индустриален център за електрическо задвижване на Jaguar Land Rover (JLR) в Улвърхамптън, Обединеното кралство. Електрическият Range Rover има значима задача да означи значима стъпка в дневния ред на JLR по пътя към CO2 индиферентност до 2039 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР