Рамзан Кадиров, ръководителят на Чеченската република, твърди че е убедил

...
Рамзан Кадиров, ръководителят на Чеченската република, твърди че е убедил
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров убедил Чимаев да не се оттегля

Рамзан Кадиров, ръководителят на Чеченската република, твърди че е убедил UFC звездата Хамзат Чимаев да не се отдръпва от смесените бойни изкуства (ММА). Чимаев, който е чеченец живеещ в Швеция, е един от най-нашумелите бойци на UFC, само че поради ковид и последвали здравословни проблеми той дълго време не е стъпвал в клетката.

Вчера той даже показа, че се отдръпва от спорта. Не след дълго Рамзан Кадиров излезе със свое известие, в което твърди, че е приказвал с Чимаев и го е убедил да премисли решението си.

" Приятели, несъмнено сте чули новината, че Хамзат Чимаев желае да се отдръпна от UFC. Не повярвах като го видях и по тази причина му се обадих и приказвах с него.
Вижте тази обява в Instagram.

Хамзат сподели, че възобновяване от заболяването е доста постепенно и той желал да бъде почтен с почитателите и не желал да им дава повече вяра. Казах му, че всички чеченци са били натъжени от новината. Припомних му какъв брой младежи се въодушевяват от него - милиони почитатели в Русия и по света! И в случай че почитателите би трябвало да чакат за неговото завръщане, ще чакат търпеливо.

По време на нашия диалог Чимаев осъзна какъв брой е значима неговата кариера за всеки чеченец и даде обещание да направи всяко възмжоно изпитание, с цел да се възвърне допустимо най-бързо. В близкото бъдеще той ще пристигна в Републиката, където ще премине рехабилитационен курс, ще направи предварителен лагер и ще стартира да тренира. Това значи, че Хамзат не напуща и той ще остане да се бие до края!

Сигурен съм, че Хамзат ще вземе купата на UFC и ще потвърди на света, че е най-хубавия. Призовавам почитателите да се помолят той да се възвърне бързо. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР