Rammstein обяви европейско турне, от което София отпадна, за съжаление.

...
Rammstein обяви европейско турне, от което София отпадна, за съжаление.
Коментари Харесай

Rammstein обяви европейско турне, София отпадна

Rammstein разгласи европейско турне, от което София отпадна, за жалост. А имаше такива индикации. Билетите ще бъдат пуснати в продажба извънредно за членовете на LIFAD в понеделник, 16 октомври, в 11:00 ч. централноевропейско време.

Иначе всеобщата предварителна продажба стартира в сряда, 18 октомври, в 11:00 ч. на https://rammstein.com/tickets.

Точните дати на турнето следва да бъдат оповестени публично, само че се знае, че най-близката дестинация, където могат да се гледат онлайн, е Белград - на 24 май.

Последният студиен албум на Rammstein - Zeit, беше публикуван през април 2022 година посредством Universal Music. Продуциран от групата дружно с Olsen Involtini, албумът е безпланов и записан вследствие на отлагането на турнето на групата поради пандемията COVID-19.

През август тази година следствието за полово посягане против фронтмена на Rammstein Тил Линдеман беше публично прекъснато от немската прокуратура заради липса на задоволително доказателства.

Обвиненията, които за първи път се появиха в интернет, варираха от изказвания за подправени питиета до физическа разпра по време на празненства. Прокурорите обаче не откриха никакви доказателства в поддръжка на тези изказвания, нито пък свидетелски показания от хипотетичните жертви.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР