Рамиза спечели световна слава, когато успя да загуби 5 килограма

...
Рамиза спечели световна слава, когато успя да загуби 5 килограма
Коментари Харесай

5 кг за 2 дни – възможно ли е и каква е тайната?

Рамиза завоюва международна популярност, когато съумя да загуби 5 кг за два дни, като употребява една чудодейна напитка. Тя признава, че нейното скрито оръжие в битката за намаляване е магданоза. Един прекрасен четвъртък тя се претегли и откри, че тя е 72 кг. Изненадващо, два дни по-късно тежестта й спадна до 67 кг. Каква е тайната рецепта, която употребява?
Тайната рецепта на Рамиза
Сварете 1 литър вода и прибавете пет супени лъжици нарязан магданоз. След това оставете чая да се охлади за към 20 минути, след което изпийте чая. 1л чай от магданоз дневно би трябвало да направи този трик. Чаят може да се приема когато и да е на деня, топъл или леден.

Според нея магданозният чай в действителност е опитът й да понижи проблемите с бъбреците, откакто чула от доста източници, че магданозът е страховит за бъбреците. Факт е, че магданоз има редица изгоди за здравето, вариращи от загуба на тегло до хранителна компактност.

Магданозът съдържа високи хранителни субстанции и е с ниско наличие на калории, което го прави чудесна съставна част за тези, които желаят да отслабнат посредством диета. Въпреки това, не е гаранция, че прибавянето на магданоз към вашата диета ще ви обезпечи да отслабнете. Същевременно магданозът е богат източник на антиоксиданти, които са потребни при битката с рака. Половин чаша свеж магданоз обезпечава до 50% количеството желязо и витамини, което множеството хора одобряват всекидневно.

Чаят, подготвен от магданоза също оказва помощ да се балансира хормона в тялото, който е виновен за увеличение на тежестта. Този чай също има диуретични свойства, които му оказват помощ да подкрепи процеса на храносмилане. Този билков чай ​​също ви добавя с жизненоважни хранителни субстанции, които може да ви липсват вследствие на вашия проект за диета.

Магданозният чай може да бъде изработен от биологично отглеждан магданоз във вашата градина или магданоз, който сте закупили от магазини за здравословни храни. За тези, които избират да купуват биологично отглеждан магданоз, е извънредно значимо да изберете магданоз, който има богат зелен цвят и мирис. За други, които избират да закупят готовия чай, постоянно се оферират в магазините за здравословни храни.

Магданозът може да е тайното оръжие на тази жена, с цел да реализира сполучливо невероятна загуба на тегло. Важно е обаче да се разбере, че магданозът може да не е средство за за всички. За множеството хора, магданозът самичък по себе си не може да подсигурява загуба на тегло, да не приказваме за това, което Рамиза е постигнала. Упражненията, добър проект за диета, отбягване на мастни храни и захар и приемане на задоволително отмора са най-сигурните способи да загубите толкоз тегло, колкото желаете. Магданозът просто ще помогне по пътя./ modernitta.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР