Рами Малек ще бъде великолепно превъплъщение на поп-рок иконата Фреди

...
Рами Малек ще бъде великолепно превъплъщение на поп-рок иконата Фреди
Коментари Харесай

Вижте новия трейлър на Bohemian Rhapsody

Рами Малек ще бъде превъзходно преобразяване на поп-рок иконата Фреди Меркюри към този момент няма подозрение. Появата на първите фотоси и късия тийзър ни убеждават в това по неоспорим метод и нетърпението ни става все по-голямо.

Наскоро 20th Century Fox показаха нов филмов откъс, който ни придвижва във фантастичния свят на именитата група Queen. Ще надникнем зад кулисите на тази епохална тайфа, ще се пренесем във времето, в което са създавани класическите хитове  " Bohemian Rhapsody " и " We Will Rock You ". Ще попием от неповторимата харизма на Меркюри и магическата химия на бандата. Ще усетим и настъпващото напрежение и драма в персоналния живот на незаменимия вокалист.

" " Bohemian Rhapsody " е красиво тържество на Queen, тяхната музика и изключителния вокалист Фреди Меркюри, които се опълчват на стандартите и разрушават стандартното, с цел да станат едни от най-обичаните създатели на планетата. Филмът наблюдава метеоричното издигане на бандата посредством емблематичните им песни и революционен тон, импулсивния начин на живот на Меркюри, и триумфалното им обединяване в навечерието на Live Aid, където Меркюри, изправен пред животозастрашаващата си болест, води групата в едно от най-големите осъществявания в историята на рок музиката ", гласи формалния синопсис.

 Ще забележим кино лентата през ноември, а в този момент да хвърлим взор на новия филмов откъс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР