Ралица Симеонова е освободена от длъжността заместник-министър на отбраната със

...
Ралица Симеонова е освободена от длъжността заместник-министър на отбраната със
Коментари Харесай

Освободиха от МО заместничката на Янев

Ралица Симеонова е освободена от длъжността заместник-министър на защитата със заповед на премиера Кирил Петков, оповестиха от държавната осведомителна работа. Освобождаването на заместничката на някогашния боен министър Стефан Янев идва на фона на възможното му желание.

Припомняме, че преди няколко дни Стефан Янев министър на защитата след скандал по тематиката за войната в Украйна с министър-предедателя, който му изиска оставката поради мнението на генерала, че България би трябвало да се въздържа от крайни позиции във връзка с спора сред Русия и Украйна, министър-председателя.

В следствие заместничката на Янев Ралица Симеонова , като разгласи във " Facebook ": " Днес публично подадох заявление до министър-председателя, с което показах желанието си да бъда освободена от длъжността " заместник-министър на защитата ". Радвам се, че е придвижено сполучливо и че повече няма да изпитвам позор и стеснение от политиките, които организира този кабинет. "
 Първан Симеонов: Стефан Янев няма президентската легитимация за партия
Първан Симеонов: Стефан Янев няма президентската легитимация за партия

За да има нов ляв план, би трябвало да има нова нисша, счита политологът

Освен Симеонова, Петков освобождава и ръководителя на Държавната организация за научни проучвания и нововъведения Мартин Дановски.

Освен това той назначава заместник-министър на нововъведенията и растежа - Десислава Бонева.

" Бонева e приет интернационален финансист с над 15-годишна кариера във водещи европейски банкови институции. Тя е лицензиран финансов анализатор (CFA). Завършила е магистърска степен към УНСС, след което специализира " Бизнес ръководство " във Франкофонския институт за администрация. През годините е съдействала за развиването както на започващи и на дребни и междинни предприятия, по този начин и на едни от най-големите мултинационални компании в Централна и Източна Европа ", изясняват от пресцентъра на Министерския съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР