Ралица Герасимова, зам.-кмет по културата в Община Варна, се включи

...
Ралица Герасимова, зам.-кмет по културата в Община Варна, се включи
Коментари Харесай

Зам.-кметът Ралица Герасимова представи Варна на важен форум

Ралица Герасимова, зам.-кмет по културата в Община Варна, се включи в първия народен конгрес Placemaking Connected: Bulgaria - за основаване тук-там посредством общности. Организатори на събитието, което се организира в София, са ГРАДОСКОП и BG Бъди Активен.

Това бе първа публична среща на български организации, институции и екипи, които работят със модерни и новаторски процеси за подобряването на обществени пространства с дейното присъединяване на жителите. Ралица Герасимова взе участие в панела " Как да работим по-добре дружно? Как локалната власт подкрепя самодейностите? ", по време на който бе разисквана ролята на локалната власт като посредник сред обществото и развиването на градска среда. Разгледани бяха образци от София, Бургас и Варна, показани от Сдружение Таляна, Пространствата на Варна, както и локалния екип на BG Бъди Активен.

Сред участниците бяха още Здравко Здравков, основен проектант на София, Станимира Христова от София План, Мария Бадева - проектант и юношески пратеник към Организация на обединените нации 2021-2022;  арх. Емил Бурулянов, Посока Бургас и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР