Рали кола се отклони от курса си срещу зрители в

...
Рали кола се отклони от курса си срещу зрители в
Коментари Харесай

Трагедия при състезание с рали автомобили, тъй като четирима души загинаха в ужасяваща катастрофа със седем ранени в Унгария

Рали кола се отклони от курса си против фенове в Унгария, Будапеща в ранния следобяд на март, четирима са доказани починали.

Фаталната всеобща злополука е станала сред градовете Лабатлан ​​и Байот в северната част на Комаром Естергом. Причината транспортното средство да се отклони от пътя и да се натъкне на феновете е незнайна.

Полицейските отчети потвърдиха, че четирима души са убити и седем души са ранени. Продължава следствието. Унгарската полиция разгласява изказване: „ Масова злополука с съдбовен край се случи сред Лабатлан ​​и Байот в ранния следобяд на 24 март. Според данните досега автомобил, участващ в рали съревнование, е излязъл от пътя по незнайна причина и се е вкарал в феновете.

„ Според настоящата информация четирима души са починали, а седем са ранени. Обстоятелствата се обясняват. “

Съобщава се, че осем коли за спешна помощ и четири хеликоптера са били изпратени на мястото, съгласно Националната работа за кола за спешна помощ на Унгария. Сред ранените имаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР