Ралф Сундберг вече веднъж се изправи пред българския съд, но

...
Ралф Сундберг вече веднъж се изправи пред българския съд, но
Коментари Харесай

Всички Помним Злия Швед, Който Изрита Камериерката! Вижте Какво Му Се Стовари Върху Главата Сега!

Ралф Сундберг към този момент един път се изправи пред българския съд, само че се размина единствено с санкция. Сега потърпевшата Диана Петкова желае 50 000 лв. от шведа за нанесени неимуществени вреди.

Процедурата е задействана на 21 декември и следва документите да бъдат изпратени в Швеция в първите работни дни на 2018 година, оповестява " 24 часа ".

Делото против Сундберг ще се гледа в родината му, изяснява Станко Кралев - юрист на потърпевшата жена.

" Не се отхвърлих, тъй като наказването, което получи Сундберг в България, бе обидно за мен. Една санкция от 4500 лева, която за него е нищо. Накрая той си потегли с чисто правосъдно досие, като че ли нищо не се е случило, а моят призрачен сън продължава и надали в миналото ще мога да изтрия нанесения ритник от съзнанието си ", споделя Диана Петкова.

Шведският екскурзиант изрита дамата в главата на 3 юни в Слънчев бряг.

На 26 септември Сундберг беше освободен от наказателна отговорност, а Районният съд в Несебър му наложи единствено санкция.

До това се стигна поради чистото правосъдно минало на шведа, неналичието на нанесени материални вреди и квалификацията на пострадванията на Диана като " лека телесна щета ".

Сундберг излетя за Швеция още на идващия ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР