Ралф и Уилбърт Торес за двама братя, които през 20-те

...
Ралф и Уилбърт Торес за двама братя, които през 20-те
Коментари Харесай

Мистерията на братята Торес, която никой досега не разгада

Ралф и Уилбърт Торес за двама братя, които през 20-те години на предишния век изумяват целия свят с невероятните си телепатични качества. Мистерията към тях се заплита и с неочакваното им изгубване.

Истинска сензация провокират двамата близнаци, когато на 20-годишна възраст показват пред аудитория в родния си град Детройт свръхестествените си телепатични качества.

В един от първите им опити Уилбърт е съпроводен от неутрален очевидец, с който влиза в затворена кутия, подложен пред някои от небостъргачите в града. В това време Ралф се качва в една постройка с различен неутрален очевидец и слиза на случайно определен етаж.

Щом слезе от асансьора, Ралф с телепатия съобщавал на брат си на кой етаж се намира, а Уилбърт го казвал на очевидеца до него.

В серията от демонстрации Ралф влизал в 35 разнообразни здания на 20 разнообразни етажа, като брат му Уилбърт всякога показва безпогрешно къде тъкмо се намира близнакът му.

При различен от опитите Ралф написвал име, обявено му от случен човек в публиката, а брат му Уилбърт, намиращ се в друго помещение, казвал името, написано на листа.

През 1921 година научните среди схващат за достиженията на братята Торес и стартират да ги проучват, като доста усложняват опитите.

При един от тях Уилбърт е съпроводен от двама американски учени, с които се качва на трен за Лос Анджелис. Ралф остава под наблюдението на теоретичен екип в Ню Йорк.

На Ралф е показана записка с текст с речта на първия американски президент Джордж Вашингтон. Ралф стартира да предава въображаемо наличието на речта, а в Лос Анджелис брат му Уилбърт я споделя пред учените буквално.

В идващите опити двамата братя си предават посредством телепатия по-дълги текстове, отгатват цветове и разнообразни предмети, купени от инцидентни минувачи. За всеки един от опитите те показали стопроцентов триумф.

Още в самото начало близнаците Торес твърдяли, че идват от далечна Галактика и когато приключат с задачата си на Земята, ще изоставен планетата ни.

Три години по-късно те в действителност изчезват мистериозно и до момента никой не е съумял да открие и диря от тях.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР