РакПрочетете ощеНеобвързаните имат големи шансове да посрещнат своята любов през

...
РакПрочетете ощеНеобвързаните имат големи шансове да посрещнат своята любов през
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец ЮНИ

Рак
Прочетете още
Необвързаните имат огромни шансове да посрещнат своята обич през средата на този месец. Към края обаче юни месец не е обещаващ. В професионален проект може да очаквате форсмажорни условия, които по една или друга причина биха могли да ви се отразят зле на работния развой. Не изпадайте в обезсърчение, юни месец ще ви предложи положителни дни, които да компенсират неприятните условия. Пазарите се обрисуват да са положителни в бизнес сферата, която упражнявате. Следвайте вашият стопански проект, с цел да инвестирате удачно. Печалбите, които ще реализирате евентуално ще надвишават всички опасности.

 

Лъв

Избягвайте да давате мними очаквания на колегата си за това, по какъв начин някой ден ще сбъднете фантазиите. Бъдете почтени и давайте единствено обещания, които можете да спазите. Така в никакъв случай няма да съжалявате. През този месец, множеството хрумвания и планове в работен проект ще получат зелена светлина. Вашето старание следва да продължи в това си движение. Възползвайте се оптимално от това!  Вие ще спечелите благословиите на звездите във финансовата област. Дръжте очите си отворени, тъй като звездите ще ви изпратят няколко хубави благоприятни условия да подобрите финансите си.

 

Дева

Обещаващ месец, защото любовта се влива в живота ви по изключително сантиментален поток. И положителната вест е, че в случай че търсите нов любовен сътрудник, ще го намерите доникъде на месеца евентуално. Много от слабите ви страни евентуално ще бъдат разкрити през този месец. Най-добре е да страните или да държите на разстояние сътрудници, които ще се опитат по един или различен метод да злоупотребят със слабостите ви на работното място. Ще се наложи този месец да ограничите по опция даването на пари в заем. Тези средства излизат от вашият джоб и следва да бъдат върнати назад и в точния момент. Помислете си добре по този въпрос.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР