Ръководството на украинския държавен концерн Укроборонпром подписа споразумения с няколко

...
Ръководството на украинския държавен концерн Укроборонпром подписа споразумения с няколко
Коментари Харесай

САЩ и Украйна се споразумяха за сътрудничество в отбраната за 2,5 млрд. долара

Ръководството на украинския държавен тръст " Укроборонпром " подписа съглашения с няколко американски отбранителни компании, предвиждащи реализирането на взаимни планове. Това се показва в известие на концерна, оповестено на неговия уеб страница.

„ Като част от визитата на основния изпълнителен шеф на „ Укроборонпром “ Юрий Гусев в Съединени американски щати, към този момент са извършени редица работни срещи с водещи американски отбранителни компании. Резултатът беше подписването на три съглашения за съдействие на обща стойност 2,5 милиарда “, се споделя в известието.
 Украински боец погубен, двама други ранени в източните региони на страната Украински боец погубен, двама други ранени в източните региони на страната
Украинската войска заяви във вторник, че боец е бил погубен, а други двама са ранени в източната част на страната, откакто още веднъж запо...

По-специално е взето на украинското дружество с американската компания „ Локхийд Мартин “.

" Говорим за създаването на взаимни планове и стратегии, организация на научноизследователска и развойна активност “, изясняват в„ Укроборонпром “.

Освен това концернът ще стартира да си сътрудничи с Harris Global Communications, компания за отбранителни технологии, част от групата компании L3Harris Technologies. " По-специално подписаното съглашение планува осъществяването на взаимни планове за доставка на артикули за Украйна, в това число по-нататъшната й интеграция във въздушните, сухопътните и морските системи ", се споделя в известието.

Ръководството на украинското дружество също подписа съглашения с Global Ordnance, снабдител на отбранителни артикули по целия свят, и с DayZimmermann Lone Star LLC. Споразумението с последния касае за рационализация и основаване на нови индустриални мощности с привличане на задграничен капитал за предприятията на „ Укроборонпром “.
 Байдън разпореди да се даде военна помощ на Украйна в размер до 60 млн. $ Байдън разпореди да се даде военна помощ на Украйна в размер до 60 млн. $
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е наредил на Украйна да ѝ бъде предоставена финансова помощ в размер на до 60 млн. $ за сметка на ср...

" Постигнатите съглашения извеждат съдействието сред нашите страни в отбранителната промишленост на нов стадий и удостоверяват интереса на нашите американски сътрудници от съдействие с украинската отбранителна промишленост ", сподели Гусев. 

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР