Ръководството на ЦСКА София публикува нова декларация след решението на

...
Ръководството на ЦСКА София публикува нова декларация след решението на
Коментари Харесай

ЦСКА София организира протест и палатков лагер пред БФС

Ръководството на ЦСКА София разгласява нова декларация след решението на БФС да извади изпълнителния шеф Филип Фиелипов за 1 година от футбола и да санкции клуба с 15 000 лв. поради присъединяване му на конгреса, проведен от Димитър Бербатов и екипа му. От " Армията " оповестяват, че от понеделник излизат на денонощен палатков лагер в символ на митинг и приканват всички искащи да се причислят към тях.

" Армейци,

По мотив нелепите решения на невписания и нелегитимен президент на БФС и последвалите под негово давление санкции против ЦСКА, заявяваме нашето твърдо желание с всички разрешени и легални средства да се борим против тези несправедливи и граничещи с безумието дейности. Клубът ни няма да стои безразличен против тази глутница озверели и незаконно самозабравили се футболни псевдовизионери, които желаят безочливо да лишат хиляди подрастващи и практикуващи да обичат и работят за положителното бъдеще на най-популярната игра у нас.

Декларираме, че ще си търсим правата по съответния ред посредством българското законодателство, само че редом ще се обърнем към правовите институции в Европа.

От понеделник на обяд ще пристъпим и към съответни дейности. Приканваме всички наранени и ощетени, както и всички, които считат, че е пристигнало време за смяна, да се причислят към нашия неопределен митинг пред централата на БФС в Бояна. Той ще е с мирни цивилен средства, като ще бъде проведен и денонощен палатков лагер.

Своевременно ще ви осведомяваме за организацията и подхванатите от наша страна ограничения. Няма да се откажем, до момента в който справедливостта не спечелва!
Заедно ще спечелим и тази борба! ", гласи известието на ЦСКА.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР