Ръководството на ЦСКА ще започне преговори за нов договор с

...
Ръководството на ЦСКА ще започне преговори за нов договор с
Коментари Харесай

ЦСКА преподписва с Тиаго Родригес

 В Португалия се радват на триумфите на ЦСКА
Ръководството на ЦСКА ще стартира договаряния за нов контракт с португалския халф Тиаго Родригес. Настоящият договор наедин от главните футболисти на " Българска войска " е до юни 2019 година.

Това значи, че от януари той ще е свободен да договаря с всеки клуб. За да избегне това и да не го изпусне без пари, ЦСКА ще му предложи нов контракт. Идеята е актуалният договор да бъде продължен най-малко до 2021 година, написа " Тема Спорт ".

Тиаго пристигна на “Армията ” през лятото на 2017 година и парафира за 24 месеца. Той е някогашен футболист на Порто, само че не съумява да се наложи в отбора и е преотстъпван последователно на Витория Гимараеш, Насионал Мадейра и Маритимо.

Португалецът бързо се утвърди в състава и сега е един от главните реализатори в схемата на Нестор Ел Маестро. През предишния сезон записа 9 гола и 15 асистенции в шампионата. Той вкара и на Рига в първия мач от квалификациите за Лига Европа.

В неделя пък се разписа и за триумфа над Витоша. Така той има общо 11 попадение на сметката си с аления екип. Ръководството на ЦСКА държи непременно да резервира играча за по-дълъг интервал. 26-годишният халф обаче е мечтан от няколко клуба от родината му, където наблюдават от близко изявите.

Очаква се в околните дни “армейците ” и Тиаго Родригес да седнат на масата за договаряния. Предполага се, че двете страни ще съумеят бързо да се схванат и контрактът на халфа ще бъде продължен.

През последната седмица нови контракти с “червените ” подписаха Кирил Десподов и Кристиан Малинов. Те се обвързаха с клуба до 2022 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР