Ръководството на ЦСКА се включи в благородна инициатива заедно със

...
Ръководството на ЦСКА се включи в благородна инициатива заедно със
Коментари Харесай

ЦСКА се включи в благородна инициатива

Ръководството на ЦСКА се включи в благородна самодейност дружно със Съвместното командване на специфичните интервенции в България. За това оповестиха от клуба в формалния си уебсайт.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Армейци,

В дъждовния майски съботен следобяд на 15 май представители на управлението на ФК ЦСКА се включиха в благородна самодейност в с. Црънча, общ. Пазарджик, проведена от командира на Съвместното командване на специфичните интервенции (СКСО) генерал-майор Явор Матеев. Тя имаше за цел да задълбочи съдействието с локалния ФК Бенковски, жителите и спортната общност на дребното китно родопско селце, където се намира и обновената наскоро учебно-тренировъчна база на Специалните сили на Българската войска.

Изпълнителният шеф Пламен Марков, основният управител Стойчо Стоилов и финансовият шеф на ЦСКА Трифон Попов се срещнаха с футболистите, управлението на локалния ФК Бенковски и свои правилни последователи от района, като подариха на „ войводите “ от Црънча истинска топка от мача на армейците с Рома в Лига Европа и книгата „ 70 години ЦСКА: Фотосвидетелства за един международен клубен феномен “ в алегоричен жест на поддръжка и честен тласък за развиването на футбола в региона.

От своя страна, в символ на благодарност към ползотворното съдействието с локалната власт и във връзка 6 май – Ден на храбростта и празник както на Българската войска, по този начин и на с. Црънча, генерал-майор Матеев връчи на кмета Ангел Руков плакет на СКСО и почетна грамота.

С благородната самодейност на ЦСКА се затвърждава и укрепва дългогодишното съдействие на футболния клуб със Специалните сили на Българската войска – доказателство за принадлежността им към огромното и заедно армейско семейство.

В неделя 16 май в гр. Батак, в границите на своята военно-патриотична ангажираност, СКСО продължава присъединяване си с представителни роти в тържествените прояви във връзка 145-та годишнина от Априлската епопея, където от 20.45 ч. ще се организира тържествена инспекция /заря/.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР