Ръководството на ЦСКА публикува отворено писмо до правителството на Република

...
Ръководството на ЦСКА публикува отворено писмо до правителството на Република
Коментари Харесай

ЦСКА към правителството: Като какви братя Найденови са над закона?

Ръководството на ЦСКА разгласява отворено писмо до държавното управление на Република България в лицето на министрите Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков, както към основния прокурор Иван Гешев и изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов, сезирайки ги по проблема със спестените от налози 700 млн. лева от закритата към този момент „ Национална лотария “, ръководена от Васил Божков в партньорство с братята Цветомир и Боян Найденови.

„ Армейците “ задават риторичния въпрос към управляващите - „ Като какви тези хора са над закона? “

От две години насам Божков се укрива в Дубай, настоявайки българският съд да го изслуша отдалечено, като неведнъж той хвърля виновността върху депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски и някогашните министри Бойко Борисов и Владислав Горанов. Найденови пък се оказаха главните очевидци на Прокуратурата против „ Черепа “.

Гриша Ганчев и сътрудниците му в това време водят редица правосъдни борби с Найденови по тематиката с имидж правата върху ЦСКА, което докара до образуването на два обособени футболни клуба - ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

Тук може да прочетете цялото писмо, оповестено на уеб страницата на „ алените “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР