Ръководството на руския клуб по баскетбол УНИКС (Казан) е започнал

...
Ръководството на руския клуб по баскетбол УНИКС (Казан) е започнал
Коментари Харесай

Руснаци искат от американски баскетболист 250 000 долара

Ръководството на съветския клуб по баскетбол УНИКС (Казан) е почнал правни дейности против американския играч Джарел Брантли. Руският клуб, който бе краткотрайно изваден от Евролигата поради войната в Украйна, претендира за 250 хиляди $ обезщетение поради това, че той е напуснал клуба без разрешение, твърди Йън Бегли от SNY. Според източника Брантли се пробва да си уреди трансфер в Лигата за развиване, макар че УНИКС прави всичко допустимо да попречва прекосяването му оттатък океана.

Брантли е един от чужденците, които напуснаха територията на Русия след нашествието на страната в Украйна. Ръководството на УНИКС излезе с изказване, че всички задгранични състезатели са получили разрешение да изоставен страната, до момента в който обстановката не се успокои. Опитът на Брантли да си обезпечи трансфер в различен тим очевидно не се е харесал изключително на съветския отбор, който ще търси правата си в съда против него.
25-годишното крило подписа с УНИКС през септември, като се регистрира със приблизително по 3.3 точки и 1.6 битки в 23-те мача на отбора в Евролигата. Преди това 201-сантиметровият Брантли бе част от тима на Юта Джаз, където изигра общо 37 дуела в границите на два сезона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР