Ръководството на Русия до голяма степен предпазва богатите хора и

...
Ръководството на Русия до голяма степен предпазва богатите хора и
Коментари Харесай

Разкритие за Русия. Кого пази Путин от войната в Украйна?

Ръководството на Русия значително защищава богатите хора и жителите на огромните градове от последствията от нахлуването в Украйна, сочи разбор на английското министерство на защитата, заяви ДПА.

" Тъй като Русия продължава да понася извънредно тежки загуби, въздействието се разграничава фрапантно в другите района на страната ", се споделя в разбора. " Пропорционално на популацията им, най-богатите градове Москва и Санкт Петербург са останали относително незасегнати. Това важи с особена мощ за фамилиите на елита в страната ".
-->
В огромна част от източните райони човешките загуби, като % от популацията, евентуално са тридесет пъти повече, в сравнение с тези в Москва, твърди английското ведомство.

" На някои места етническите малцинства са най-потърпевши, в Астаханска област към 75 % от човешките загуби са от малцинственото казахско и татарско население ", съобщи министерството.

" Макар съветското министерство на защитата се пробва да се оправи с продължаващия дефицит на персонален състав, изключването на по-заможните и по-влиятелни детайли на съветското общество най-вероятно ще остане главен фактор ", се споделя в текста.

Междувременно в Киев отоплението и електроснабдяването още веднъж работят след съветската офанзива с огромен брой хиперзвукови ракети " Кинжал ", оповестиха локалните управляващи.

" Кинжал " е съветска хиперзвукова балистична ракета способна да носи нуклеарен заряд, която може също да носи и стандартни бойни глави, каквито бяха употребявани при нападението в Киев. Твърди се, че обсегът ѝ е 3000 км., отбелязва ДПА.

" Електричеството и водата още веднъж са налични във всички елементи на града. Инфраструктурата на столицата работи в естествен режим ", заяви военната администрация.

По-рано през днешния ден кметът на Киев Виталий Кличко съобщи, че системите за отопление на града са напълно възобновени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР