Ръководството на Реал Мадрид планира намаляване на заплатите на футболисти

...
Ръководството на Реал Мадрид планира намаляване на заплатите на футболисти
Коментари Харесай

Реал Мадрид намалява заплатите с 30%

Ръководството на Реал Мадрид възнамерява понижаване на заплатите на футболисти и шефове и през идващия сезон, написа AS. За актуалната акция към този момент беше оповестено публично, че кралският клуб ще редуцира възнагражденията на футболисти и шефове с 10 на 100. Мрачните прогнози за липса на аудитория по трибуните и през новия сезон карат " лос бланкос " да подхващат нови ограничения за редуциране на разноските. Според AS от " Сантиаго Бернабеу " желаят да понижат заплатите с 30 на 100.

Става въпрос за играчите и шефовете, като възнагражденията на чиновниците (около 800 души) ще си останат същите. Така да вземем за пример Серхио Рамос и Гарет Бейл, които получават по 14,5 милиона евро нето на година, ще се лишат от по 4,3 милиона всеки, пресмята вестникът. Бюджетът за сегашния сезон е 822 милиона евро, само че сигурно ще се отвори недостиг.

Очакванията за доходи от абонаментни карти и билети са за 161 млн. евро и няма да бъдат изпълнени заради затворените трибуни. Около 109 милиона евро са вписани като предстоящи за другарски срещи и интернационалните мачове, 180 милиона за телевизионни права и 371 млн. евро от маркетинг. Всички тези пера са съществено застрашени. Освен че няма аудитория за мачовете, не е допустимо и да се посещава музея на " Сантиаго Бернабеу ". Около 3 милиона души годишно вършат Тур на " Бернабеу " със междинна цена към 20 евро. Магазините за продажба на продукти също са затворени, а от тях се генерира приблизително по 25 милиона на сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР