Ръководството на Прокуратурата на Република България категорично се противопоставя на

...
Ръководството на Прокуратурата на Република България категорично се противопоставя на
Коментари Харесай

Прокуратурата: Политици внушават, че просперитетът на държавата е в зависимост от главния прокурор

Ръководството на Прокуратурата на Република България изрично се опълчва на опитите за обвързване на неуспехите на законодателната и изпълнителната власт с функционалностите на прокуратурата и фигурата на основния прокурор. Това оповестиха от Главната прокуратура на брифинг пред медиите.

Ежедневно сме очевидци на изявления на политици, които с изключение на, че не дават отговор на обективната реалност, имат за цел да внушат, че развиването и просперитетът на българската страна е в директна взаимозависимост от личността на основния прокурор.

В резултат на този метод, вместо да се търсят, разискват и намират решения на действителните проблеми, фокусът на обществото се измества и концентрира върху основния прокурор, допълват от прокуратурата.

Истината е, че Планът за възобновяване и резистентност по никакъв метод не е привързан с горното и задачата на тези изявления е манипулиране на публичното мнение за премахване на сегашния основен прокурор и преодоляване на прокуратурата, безапелационни са магистратите.

Цялата позиция вижте
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР