Ръководството на ПП АБВ проведе среща с официална делегация от

...
Ръководството на ПП АБВ проведе среща с официална делегация от
Коментари Харесай

ПП АБВ проведе среща с официална делегация от Сирия

Ръководството на Политическа партия АБВ организира среща с публична делегация от Сирия, ръководена от доктор Надил Томех, депутат и ръководител на групата за другарство в България. Двете страни са се договорили българското висше обучение да бъде показано в Сирия, както и да се ангажира Сирийското министерство на образованието за възобновяване на най-хубавите практики за образование на сирийски младежи в български висши образователни заведения. Официалното посещаване на делегацията от Сирия е почнала първо с управлението на Политическа партия АБВ.

Освен това се е разискала опцията да им предоставим нашия опит в селското стопанство, както и да бъдат обучавани техни студенти в нашите селкостопански ВУЗ-ове. Фокусът на срещата бе ориентиран в това и да се създадат съответни стъпки в туризма, като ние представим българския туристически артикул в Сирия, а пък те към този момент са подхванали съответни дейности по обезпечаване на транспортна скица, свързваща София с Дамаск, оповестиха от партията .

По време на срещата Томех е изразил огромна болежка от това, че 10 години Сирия е във война, само че е задоволен от обстоятелството, че страната му се стабилизира. Проведени са парламентарни и локални избори в Сирия, като институционализмът и държавността са възобновени и Сирия е решена да отбрани своите лични ползи и естествени благосъстояния от непознати похищения. Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков съобщи своята позиция, че сирийският народ и страна би трябвало да бъдат оставени своето бъдеще съгласно личния си интерес, а непознатата намеса, включително и грабежът на естествените им благосъстояния няма нищо общо с демокрацията и с живота в 21 век.

Ръководството на Политическа партия АБВ и делегацията от Сирия са се разделили с доста другарски усеща и са си поискали дейна работа за възобновяване на връзките сред двете страни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР