Ръководството на Пирин ще върне в състава вратаря Максим Ковальов.

...
Ръководството на Пирин ще върне в състава вратаря Максим Ковальов.
Коментари Харесай

Шефът на Пирин обясни за ситуацията с Ковальов

Ръководството на Пирин ще върне в състава вратаря Максим Ковальов. Стражът на " орлетата " бе изваден от групата за гостуването на Лудогорец (0:4), тъй като попитал управлението на клуба по кое време ще бъдат изплатени заработените награди от серията от 4 мача без проваляне (3 победи и 1 равенство), написа " Тема Спорт ".

Председателят на фенклуба " Пирин SS " Константин Капчин сподели и чат с украинеца, който споделя и за какво не е пътувал за Разград. " Наказан съм до вторник. Отстраниха ме, тъй като попитах по кое време ще стартират да се изплащат задълженията. Ръководството на тима ми сподели кой съм аз, с цел да запитвам за парите ".

Шефът на " орлетата " Атанас Дафинов пък разяснява случая пред struma.bg.

" В Пирин драма няма. Наказанието на Ковальов е за редовно неспазване на йерархията и не е пристигнало от нищото. Бяхме длъжни да вземем ограничения, с цел да не допуснем безредица в съблекалнята. Максим е мъдро момче и се надявам да разбере къде е сбъркал. Той си остава част от тима. Няма драма и с парите. Заплатите се изплащат в период, по отношение на наградите, за тях не е заложен съответен интервал за погасяване. Правим всичко допустимо да решаваме проблемите ".
 В Нидерландия желаят състезател на Пирин
В Нидерландия желаят състезател на Пирин

Аюб Абу може да напусне Благоевград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР