Ръководството на ПФК ЦСКА публикува изявление на клубния сайт, в

...
Ръководството на ПФК ЦСКА публикува изявление на клубния сайт, в
Коментари Харесай

От ЦСКА са се опитали да преместят мача с Ботев Вр в Монтана, БФС са отказали

Ръководството на ПФК ЦСКА разгласява изказване на клубния уебсайт, в което разкри, че е отправил предложение към Апелативната комисия към БФС да реалокира семейството на " алените " против Ботев Враца в Монтана, с цел да може по трибуните да има почитатели, само че от родната централа не е приела сходно решение.

" Армейците " посрещат Ботев по-късно през днешния ден от 20.15 часа на стадион " Българска войска ", а поради наказването от два мача без аудитория футболистите на Саша Илич няма да могат да разчитат на своите последователи този следобяд.

В позицията си на своя уебсайт от ЦСКА споделят, че с изключение на пренасяне на срещата в Монтана от клуба са предложили още и отчасти затваряне на " Армията " за дуела против врачани, защото той съответствува с честванията във връзка 75-годишнината от създавене на " Червения клуб ".

От БФС не са приели нито едно от двете оферти и са поканили представители на " армейците " да обсъдят тяхната тъжба против наказването от два мача без аудитория чак в сряда (10 май).

Ето го и цялото известие на ЦСКА:

БФС ще прегледа жалбата ни през тази седмица, само че не удовлетвори нито една от молбите ни за юбилейния ни мач в през днешния ден (понеделник, 8 май).

Веднага след получената присъда входирахме молба, с която апелираме решението на БФС и оферти за намаляване на наказването, поради многократните " прецеденти " и помилвания към други тимове.

1. Поискахме отчасти затваряне на стадиона, тъй че въпреки всичко част от почитатели да могат да участват на юбилейния мач на 08.05.

2. Входирахме молба за пренасяне на мача отвън София, само че пред аудитория, като към този момент бяхме прецизирали всички елементи и договорили провеждането на срещата в Монтана.

3. Заявихме предпочитание да бъдат пуснати деца с придружители, тъй че най-малко дребните " армейци " да се порадват на обичания си тим по
време на празника ни.

Нищо от това не беше признато.

На съвещанието в петък от Апелативната комисия към БФС ни поканиха на среща идната сряда – два дни след мача ни с Ботев (Враца), за запознаване със случилото се и вероятно решение. Проведохме десетки диалози с представители на БФС, входирахме няколко обжалвания, в това време се подготвяхме с проект " Б ", тъй че въпреки всичко празник на " Армията " да има. Не всичко е в нашите ръце, не и когато равнопоставеността е непознато разбиране за БФС. Затова в ход остава проект " Б ".

Напомняме, че сме подготвили голям брой начинания през целия ден, с кулминационна точка видеостена, на която дружно пред стадиона да изгледаме срещата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР